Ohjeet vuokraajalle

Kiitos varauksestanne Myötätuuli Areenaan. Nämä ohjeet on tehty helpottamaan käytännön järjestelyjä palloiluhallilla. Näillä toimilla voidaan varmistaa kaikkien käyttäjien turvallisuus tapahtumien aikana sekä ylläpitää Areenan peruskunto mahdollisimman siistinä ja hyväkuntoisena myös tuleville tapahtumille.

Hallin ovet aukeavat 20 minuuttia ennen varausta ja sulkeutuvat 20 minuuttia varauksen jälkeen. Hallin valot syttyvät 15 minuuttia ennen vuoron alkua ja vastaavasti sammuvat 15 minuuttia viimeisen vuoron päättymisestä.

Hallin tavoitelämpötila on +8 astetta. Varuste- ja pukeutumissuosituksena ovat nappulakengät ja verryttelyasu. Sisäpelikengät tai muut sileäpohjaiset kengät ovat tekonurmella liian liukkaat.

Tupakan, sähkötupakan, nuuskan ja purukumin käyttö sekä avotulen teko on hallissa ehdottomasti kielletty

Turnaus- ja tapahtumajärjestäjille

Hallin vuokraajan tulee nimetä täysi-ikäinen vastuullinen henkilö, joka on kokonaisvastuussa tapahtuman järjestelyistä.

Myötätuuli Areenan vuokraaja huolehtii liikenteenohjauksesta tapahtuman, esim. turnauksen, aikana. Hallin ympäristössä on runsaasti pysäköintitilaa, myös hallin huoltotunnelin puoleisessa päädyssä. Vesitornintielle ja Hallin Vesitornintien puoleiselle sivulle pysäköinti on kielletty.

Huomioikaa turnausten/tilaisuuksien varausajoissa myös alku- ja loppujärjestelyt; maalien siirrot, kioski, loppusiivous, alkulämmittelyt jne.

Vuokraajan tulee nimetä siivousvastuullinen, joka huolehtii hallin roskakorien pukuhuoneiden ja WC-tilojen siisteydestä – myös tapahtuman aikana. Näihin tehtäviin kuuluu mm. huolehtia WC-paperien riittävyydestä, täysien roskakorien tyhjentämisestä ja uusien jätepussien laittamisesta roskiksiin. Vuokraajan tulee huolehtia myös ulkotilojen siisteydestä.  Siivousvelvoitteen laiminlyöntimaksu 100€ + alv 10%.

Yhteisvastuu

Myötätuuli Areena on koko ilmajokisen palloiluväen suuri yhteisponnistus. Sen rakentamiseen on käytetty lukemattomia kökkätunteja sekä alueen yksityisten ihmisten ja yritysten voimavaroja. Areenan toivotaan säilyvän siistinä ja nuorisourheilua tukevana harjoitus- ja peliareenana mahdollisimman monelle, ja mahdollisimman pitkään. Pidäthän sinäkin sen käytöstä huolta!